Een onbetaalbare plek

Hallo,

Vandaag een foto van onze vlinderstruik. Ik ben gek op onze tuin. Je kan er van alles in ontdekken. Rozen, lavendel, bolboompjes die schaduw geven, grote stoere notenbomen, fruitbomen met appelen en peren, bramenstruiken, frambozen, een poeltje dat een thuis geeft aan kikkers, salamanders, libellen, insecten die er komen drinken en ook vogels. Veel vogels ook. Veel verschillende. Die dan ook weer hun nesten bouwen in de bomen en de hagen. Veel hommels die snorren aan de lavendel. Bijen ook. Een kruidentuin met veel verschillende planten. Groenten die het dit jaar iets minder doen. Kippen die er rondscharrelen (eitjes leggen doen ze niet meer, maar we laten ze genieten van hun oude dag). Konijnen die een eigen zandbak hebben (tunnels graven doen ze heel graag en dan is een zandbak een prima oplossing) 

Vandaag zaten er veel vlinders op de vlinderstruik. Die heeft prachtige grote paarse bloemen in de vorm van een tros. Zo mooi om te zien.

Voor mij is onze tuin een hele belangrijke plek. Om tot rust te komen. Om me te verwonderen. Om mijn emoties de vrije loop te laten. Om onze kinderen in bezig te zien. Om gezellig onder de bomen te zitten en te genieten van de schaduw. Het geluid van fluitende vogels. 

Een onbetaalbare plek. 

Liefs,

Sofie

Reacties

Populaire posts