Een donderwolke dag. 5 augustus 2022

Wat een dag... onze dochter was met het compleet verkeerde been uit bed gestapt door alweer een nacht met veel wakker zijn. Afgelopen nacht door veel lawaai op straat tot 4 uur 's nachts (tja, de jeugd heeft natuurlijk ook zijn plezier nodig en dat is niet fijn als je als 6 jarige wakker wordt door geroep, gelach, ... midden in de nacht en je niet weet wat het is) en de nacht ervoor door de warmte. En ze heeft dan ook echt heel de dag donderwolken boven haar hoofd. Van ons mag ze die hebben. Wij hebben ook al eens een mindere dag, zijn ook wel eens chagrijnig. Dus waarom zou zij dat dan niet mogen hebben?! 
's Ochtends heeft ze wel een boek gekozen in de bib en 's middags is ze toch ( oké het kostte wel enige overredingskracht) op de fiets gestapt voor een toertje en zijn we een ijsje gaan eten. Maar helaas ook een leuke speeltuin met een oude tractor en hooibalen om op te klimmen (ja het was op een boerderij) zorgde er niet voor dat de hemel opklaarde. Integendeel ook daar dikke tranen. 
Vanavond was het nog markt hier in de gemeente en ook daar dikke tranen en een zeer boze bui....
Vanavond dan maar op tijd naar bedje met een stukje voorlezen uit het nieuwe bib boek met een goede nachtrust in het verschiet en morgen dan weer een klaar heldere dag... of niet... dat kan ook (maar dat zien we dan weer wel...)

Liefs,
Sofie

Reacties

Populaire posts